Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκιθα συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, που διεξάγεται στα τέλη της εβδομάδας, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές οι οποίοι ελπίζουν η διάσκεψη να αποτελέσει εφαλτήριο «για να προχωρήσουμε προς την ειρήνη στην Ουκρανία».
Αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα είναι επίσης παρόντες σε αυτό το διπλωματικό ραντεβού που πραγματοποιείται από την Παρασκευή ως την Κυριακή.
«Υποθέτουμε ότι στο περιθώριο (της διάσκεψης) θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες», επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Διάσκεψης του Μονάχου για την ασφάλεια Κρίστοφ Χόισγκεν.
Ειδήσεις σήμερα:
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες