Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σικελία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του με δεκάδες μαχαιριές αφού αρνήθηκε να τα ξαναβρούν

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σικελία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του με δεκάδες μαχαιριές αφού αρνήθηκε να τα ξαναβρούν

Ο 67χρονος δράστης βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι – Τη σορό της 50χρονης Ντανιέλα βρήκε η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σικελία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του με δεκάδες μαχαιριές αφού αρνήθηκε να τα ξαναβρούν
Η Ντανιέλα Τζινάτι, 50 ετών, δολοφονήθηκε με δεκάδες μαχαιριές στην Μεσσίνα της Σικελίας από τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης είναι 67 ετών και, έπειτα από σειρά καταγγελιών της γυναίκας, οι δικαστές τού είχαν επιβάλει κατ' οίκον περιορισμό, με ηλεκτρονικό βραχιόλι.

Χθες, Τρίτη, το βράδυ όμως, κατάφερε να φτάσει μέχρι το σπίτι της Τζινάτι και της ζητησε να μιλήσουν. Η ίδια του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τα ξαναφτιάξουν και ο δράστης άρχισε να την μαχαιρώνει με ασύλληπτη βία, προκαλώντας της ακαριαίο θάνατο.

Το πτώμα αντίκρισε η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι. Λιποθύμησε και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ο δράστης εντοπίστηκε χάρη και σε λήψεις από κάμερες ασφάλειας και, αφού ομολόγησε, οδηγήθηκε στην φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης