Μήνυμα στην κυβέρνηση Μπαίντεν να μην εμπλακεί στην κρίση τηςΣυρίας στέλνει ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο truthsocial.com.
«Μην εμπλακείτε στη Συρία, δεν είναι δική μας μάχη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για την πολιτική που είχε ακολουθήσει στο παρελθόν ο Μπάρακ Ομπάμα στη Μέση Ανατολή ενώ επισημαίνει επίσης ότι οι Ρώσοι λόγω της εμπλοκής τους στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι ανίκανοι πλέον να στηρίξουν τον Σύρο πρόεδρο Μπασαρ αλ Άσαντ.
«Η Συρία είναι ένα χάος, αλλά δεν είναι φίλη μας και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πρέπει να έχουν καμία σχέση με αυτό» ανέφερε επίσης στην ανάρτησή του ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:
«Οι μαχητές της αντιπολίτευσης στη Συρία, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, έχουν καταλάβει πλήρως πολλές πόλεις, σε μια εξαιρετικά συντονισμένη επίθεση, και τώρα βρίσκονται στα περίχωρα της Δαμασκού, προφανώς ετοιμάζονται να κάνουν μια πολύ μεγάλη κίνηση προς την εξουδετέρωση του Άσαντ. Η Ρωσία, επειδή είναι τόσο δεσμευμένη στην Ουκρανία, και με την απώλεια εκεί πάνω από 600.000 στρατιωτών, φαίνεται ανίκανη να σταματήσει αυτή την κυριολεκτική πορεία μέσα στη Συρία, μια χώρα που προστατεύει εδώ και χρόνια. Εδώ είναι που ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα αρνήθηκε να τιμήσει τη δέσμευσή του να προστατεύσει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ και ξέσπασε η κόλαση, με τη Ρωσία να παρεμβαίνει. Αλλά τώρα, όπως ενδεχομένως και ο ίδιος ο Άσαντ, αναγκάζονται να φύγουν, και αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο πράγμα που μπορεί να τους συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε μεγάλο όφελος για τη Ρωσία από τη Συρία, εκτός από το να κάνει τον Ομπάμα να φαίνεται πραγματικά ηλίθιος. Σε κάθε περίπτωση, η Συρία είναι ένα χάος, αλλά δεν είναι φίλος μας, & ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΜΆΧΗ. ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΊ. ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΊΤΕ!»
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής