Ουκρανία: Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο αναμένεται να επαναλειτουργήσει την Πέμπτη
Σήμερα Τετάρτη παρέμεινε κλειστή λόγω μιας απειλής για την ασφάλειά της
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν ότι η πρεσβεία τους στο Κίεβο θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς από αύριο Πέμπτη, αφού παρέμεινε κλειστή σήμερα λόγω μιας απειλής για την ασφάλειά της, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ.
Η πρεσβεία έκλεισε το πρωί σήμερα και στους υπαλλήλους δόθηκε η οδηγία να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν αμερικανικούς πυραύλους ATACMS για να πλήξουν έναν στόχο εντός του ρωσικού εδάφους. Η Μόσχα χαρακτήρισε αυτό το πλήγμα «κλιμάκωση» του πολέμου.
Η Ρωσία προειδοποιεί εδώ και μήνες τη Δύση ότι, αν η Ουάσινγκτον επιτρέψει στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει αμερικανικούς, βρετανικούς και γαλλικούς πυραύλους εναντίον στόχων βαθιά στο ρωσικό έδαφος, τότε οι χώρες αυτές μέλη του ΝΑΤΟ θα θεωρηθεί ότι εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.