Ο κορυφαίος διπλωμάτης της Ουκρανίαςδήλωσε σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κίεβο στη μάχη με τη Ρωσία είναι ότι οι σύμμαχοι φοβούνται να εγκρίνουν νέες πολιτικές στήριξης της Ουκρανίας επειδή φοβούνται την κλιμάκωση.
«Από την αρχή της ευρείας κλίμακας εισβολής, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία είναι ότι κυριαρχεί η έννοια της κλιμάκωσης στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων μεταξύ των εταίρων μας», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.