Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 99 ετών, ο οποίος δέχεται παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι του από τον Φεβρουάριο του 2023, ελπίζει να ζήσει ακόμη αρκετά για να προλάβει να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια αμερικανική εφημερίδα.
Η Atlanta Journal-Constitution, που κυκλοφορεί στην Πολιτεία της Τζόρτζια απ’ όπου κατάγεται ο Κάρτερ, μετέφερε σήμερα δηλώσεις ενός εγγονού του πρώην προέδρου, ο οποίος την 1η Οκτωβρίου θα κλείσει έναν αιώνα ζωής. Ο Κάρτερ απάντησε αυτήν την εβδομάδα σε μια ερώτηση του γιου του, του Τσιπ Κάρτερ, που ήθελε να μάθει αν ελπίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του.
«Προσπαθώ απλώς να αντέξω για να μπορέσω να ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις», απάντησε ο Τζίμι Κάρτερ, σύμφωνα με τον εγγονό του, τον Τζέισον.
Ο Τζίμι Κάρτερ «είναι ζωηρός και ενδιαφέρεται για την πολιτική και τον πόλεμο στη Γάζα» τις τελευταίες ημέρες, πρόσθεσε ο εγγονός του.
Ο Κάρτερ (1977-1981) είναι ο η γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Κάμαλα Χάρις, 59 ετών, εξασφάλισε το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου μετά την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.