Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ανακοίνωσε την κατάσχεση 8.000 στρεμμάτων στη Δυτική Όχθη
Είναι η μεγαλύτερη κατάσχεση γης από παλαιστινιακό έδαφος μετά τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Όσλο – Η απόφαση ανακοινώθηκε την ημέρα που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα ο Άντονι Μπλίνκεν
Η κυβέρνηση του Ισραήλανακοίνωσε την κατάσχεση 8.000 στρεμμάτων γης στην κοιλάδα του Ιορδάνη στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.
Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς, προσωπικότητα της άκρας δεξιάς και υπέρμαχος του εβραϊκού εποικισμού της Δυτικής Όχθης.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση γης από παλαιστινιακό έδαφος μετά τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Όσλο το 1993, σύμφωνα με την ισραηλινή οργάνωση κατά του εποικισμού Peace Now.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!