Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προτείνει στο ισπανικό κοινοβούλιο να ψηφίσει υπέρ της αναγνώρισης του παλαιστινιακού Κράτους έως το τέλος της θητείας του το 2027.
«Κατά τη διάρκεια αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου, θα προτείνω στο κοινοβούλιο την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την Ισπανία», δήλωσε ο Σάντσεθ, σε μια εκδήλωση που οργάνωσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα στο Μπιλμπάο (βόρεια Ισπανία).
«Θα το κάνουμε όχι από ηθική πεποίθηση, διότι είναι ένας δίκαιος σκοπός, όμως επίσης διότι είναι ο μοναδικός τρόπος προκειμένου δύο κράτη, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη, να μπορέσουν να συνυπάρξουν με ειρήνη και ασφάλεια», εξήγησε.
Ο Σάντσεθ, που επανεξελέγη τον Νοέμβριο του 2023, έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό Κράτος, όμως χωρίς, έως αυτή τη στιγμή, να έχει αναφέρει το ακριβές χρονικό πλαίσιο.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco