Την υποψηφιότητα της Ούρσουλα φον ντερ Λάιενγια μια δεύτερη θητεία στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςεπιβεβαίωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), καθώς η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε σήμερα στις 12:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης).
Ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ έλαβε μια επιστολή από το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας (CDU) που προτείνει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη θέση του επικεφαλής υποψηφίου. Επιπλέον, η απαιτούμενη έγκριση από δύο κόμματα μέλη του ΕΛΚ ελήφθη σε επιστολή που συνυπογράφηκε από την Platforma Obywatelska (PO, Πολωνία) και τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ, Ελλάδα). Δεν προτάθηκαν άλλοι υποψήφιοι.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς που εγκρίθηκαν για τη «Διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα υποψηφιοτήτων», η υποψηφιότητα που θα ληφθεί θα εξεταστεί από την Πολιτική Συνέλευση του ΕΛΚ στις 5 Μαρτίου 2024 και, μετά την επικύρωση, θα υποβληθεί σε ψηφοφορία στο Συνέδριο του Κόμματος στο Βουκουρέστι στις 7 Μαρτίου 2024.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.