Μια 34χρονη από τηΒραζιλία έκοψε το πέοςτου συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα όταν έμαθε ότι έκανε σεξ με τη 15χρονη ανιψιά της.
Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στην κατάθεσή της στην αστυνομία είπε ότι αρχικά αποπλάνησε τον σύζυγό της για να τον ρίξει στο κρεβάτι.
Αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και στη συνέχεια του έκοψε το μόριό του.
Αφού τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου, το πέταξε στην τουαλέτα. Όταν παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολόγησε ότι το πέταξε μακριά ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επανασυγκόλλησης.
Νωρίτερα είχε πάει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με τον αδελφό της ομολογώντας: «Ήρθα να παραδοθώ, γιατί μόλις έκοψα το πέος του συζύγου μου».
Ο 39χρονος σύζυγός της, που επίσης δεν κατονομάζεται, βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι άγνωστη.
Κλείσιμο
Η γυναίκα είναι υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Η έρευνα συνεχίζεται και η αστυνομία δεν έχει αναφερθεί στον ισχυρισμό της γυναίκας ότι ο 39χρονος έκανε σεξ με την ανιψιά της. Η ηλικία συναίνεσης στη Βραζιλία είναι τα 14 έτη.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.