Δόθηκε άδεια προκειμένου το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ να διέλθει από τον βουλγαρικό εναέριο χώρο και να φθάσει στα Σκόπια προκειμένου να λάβει μέρος στη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ (του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το βράδυ το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας.
«Η άδεια υπέρπτησης διπλωματικού χαρακτήρα έχει προσωρινή φύση (...) και σχετίζεται με τις εξαιρέσεις στο καθεστώς κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος του», εξηγείται στο δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το βουλγαρικό υπουργείο.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς