Ένας νεαρός συνελήφθη στη Βαρσοβία επειδή παρίστανε ότι ήταν… κούκλα βιτρίνας για να κλέβει καταστήματα σε ένα εμπορικό κέντρο.
Ο 22χρονος κατάφερε να διεισδύσει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων την ώρα που ήταν κλειστό, «φόρεσε καινούρια ρούχα και μετά στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, παριστάνοντας την κούκλα, για να ξεγελάσει τους φύλακες και τις κάμερες ασφαλείας» ανέφερε ο Ρόμπερτ Σουμιάτα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαρσοβίας.
Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή που ο νεαρός διεισδύει στο κατάστημα και μπαίνει στη βιτρίνα:
Προτού να τον συλλάβουν, είχε τον χρόνο να κλέψει και κάποια κοσμήματα από ένα περίπτερο του εμπορικού κέντρου.
Δείτε βίντεο από τη σύλληψή του:
Κλείσιμο
«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Σουμιάτα.
Ο νεαρός προφυλακίστηκε και αν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.