Πόλεμος στο Ισραήλ: Αστυνομικοί πέρασαν για τρομοκράτη Ισραηλινό που προσπαθούσε να φύγει από τη Γάζα και τον σκότωσαν
Ο άντρας έτρεχε πανικόβλητος με το αυτοκίνητό του νομίζοντας πως τον κυνηγούν ένοπλοι της Χαμάς
Ένας Ισραηλινός που προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τη Λωρίδα της Γάζας βρήκε τραγικό θάνατο στην εθνική οδό 4, στον κόμβο Εμινίμ μετά από καταδίωξη.
Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ αστυνομική πηγή ανέφερε πως αρχικά υπήρξε η εντύπωση ότι πρόκειται για τρομοκράτη της Χαμάς επειδή ο άνδρας οδηγούσε επικίνδυνα. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει καταδίωξη για περίπου μισή ώρα.
Σημειώνεται ότι η καταδίωξη έγινε γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας με κατεύθυνση προς τα βόρεια. Μάλιστα η αρχική εντύπωση που δόθηκε ήταν ότι το αυτοκίνητο είχε καταληφθεί από τρομοκράτες. Η αστυνομία έκοψε το όχημα στον κόμβο Emunim, όπου ο άνδρας βγήκε από το όχημα και έτρεξε προς το χωράφια. Στη συνέχεια αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του και τον σκότωσαν
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.