Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις υιοθετεί μία πιο δυναμική στάση σε μία περιοδεία που πραγματοποιεί σε 12 αμερικανικές πολιτείες κατά τις πρόσφατες εβδομάδες, ενώ επιτέθηκε στον κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις καταγγέλλοντας τον ότι υποστηρίζει την «ρεβιζιονιστική ιστορία» για τη δουλεία, ενώ παρότρυνε τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας στην Αϊόβα να επαναστατήσουν κατά των περιοριστικών νόμων για τις αμβλώσεις, αλλά και να επιστρατεύσουν τους Λατίνους στο Σικάγο για να αντιπαρατεθούν με τους «εξτρεμιστές» Ρεπουμπλικάνους.
Σήμερα, η Χάρις, η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που υπηρετεί ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα κηρύξει τις εργασίες της ετήσιας διάσκεψης της Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ατόμων που θα βοηθήσει στον καθορισμό των ζητημάτων στα οποία, θα επικεντρωθούν οι Δημοκρατικοί, αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές του 2024.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.