Γαλλία: Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου

Γαλλία: Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου

Είδα μερικά τραυματισμένα παιδιά, είναι φρικτό, τόνισε ο Άντονι Λε Ταλέκ

antony-le-tallec
Αιτών άσυλο που δηλώνει Σύρος επιτέθηκε σήμερα με μαχαίρι στη γαλλική πόλη Ανεσί, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους μεταξύ των οποίων τέσσερα μικρά παιδιά προτού συλληφθεί από την αστυνομία.

Αυτόπτης μάρτυρας αυτής της επίθεσης υπήρξε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, o Άντονι Λε Ταλέκ. Ο πρώην επιθετικός των Περιστεριωτών περιγράφει ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, μέχρι που είδε κάποιους να τρέχουν και τους ρώτησε.

«Τους ρώτησα τι συμβαίνει και κάποιος μου είπε, "τρέξτε, τρέξτε, υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει ανθρώπους. Έχει μαχαιρώσει κάποια παιδιά, τρέξτε, τρέξτε"» τόνισε ο Λε Ταλέκ.

Σύμφωνα με όσα είπε, είδε τον δράστη της επίθεσης «να τον κυνηγούν αστυνομικοί πέντε ή δέκα μέτρα πίσω του, προσπαθώντας να τον πιάσουν».

«Συνέχισα. Είδα παιδιά στην άκρη της λίμνης, κάποια παιδιά στο έδαφος. Μερικά τραυματισμένα παιδιά, είναι φρικτό» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ήρθε προς το μέρος μου, έφυγα από τη μέση και είδα ότι έτρεξε κατευθείαν σε έναν παππού και τον μαχαίρωσε» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου στο Instagram.
Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε λόγο για «επίθεση απόλυτης δειλίας» στο Ανεσί. «Παιδιά και ένας ενήλικας βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Το έθνος είναι σε κατάσταση σοκ» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά περίπου τριών ετών που βρίσκονταν σε παιδική χαρά στο μεγάλο πάρκο που γειτνιάζει με τη λίμνη του Ανεσί. Δύο παιδιά και ένας ενήλικας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νεύρα από τον Βελόπουλο μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

«Δεν το ζω!» σχολίασε ο επιχειρηματίας στον οποίο απάντησε στο TikTok ο Μητσοτάκης

Με πάνω από 45 σφαίρες η διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Έκαψαν το αμάξι τους στον Σκαραμαγκά οι δράστες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης