Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πάτρουσεφ δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ «φέρουν την ευθύνη» για την καταστροφή του φράγματος Καχόβκα, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Ο Πάτρουσεφ είπε ότι οι χώρες αυτές «συντονίζουν τις δραστηριότητες της Ουκρανίας» και ως εκ τούτου «έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τους βομβαρδισμούς».
Το φράγμα έσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης, στέλνοντας χείμαρρους νερού σε μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή Χερσώνα της νότιας Ουκρανίας. Τόσο η Ουκρανία όσο και η Ρωσία επιρρίπτουν η μία την άλλη την ευθύνη για την καταστροφή του φράγματος.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.