Ύστερα από ένα ταξίδι στο Οχάιο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επισκέπτεται απόψε την πρωτεύουσα της πολιτείας Τενεσί, έγραψε η εκπρόσωπός της Βανέσα Βαλντίβια σε ανάρτησή της στο Twitter.
First lady Dr. Jill Biden will travel to Nashville, Tennessee, later today to attend a vigil honoring the lives lost in the mass shooting at The Covenant School, the White House announced. https://t.co/Zy1QSbD7aH
Η Τζιλ Μπάιντεν θα παραστεί σε μια αγρυπνία υπό το φως των κεριών που διοργανώνει ο δήμαρχος του Νάσβιλ, Τζον Κούπερ, σε πάρκο της πόλης.
Τη Δευτέρα, η 28χρονη Όντρει Χέιλ εισέβαλε στο Covenant School, οπλισμένη με δύο τυφέκια εφόδου και ένα πιστόλι, σκοτώνοντας τρία 9χρονα παιδιά και τρεις ενήλικους (ηλικίας 60-61 ετών) προτού πέσει νεκρή από τα πυρά αστυνομικών.
Το νέο μακελειό σε σχολείο επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε πως η ένοπλη βία «κομματιάζει την ψυχή του έθνους» και απηύθυνε εκ νέου έκκληση στο Κογκρέσο για τη δια νόμου απαγόρευση των τυφεκίων εφόδου.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.