Ιταλία: Χειροπέδες στον οδηγό του αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα - Είχε μαχαίρι όταν συνελήφθη
Ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική ταυτότητα του αρχιμαφιόζου
Συνελήφθη σήμερα ο οδηγός του αρχηγού της Κόζα Νόστρα, του Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, ο οποίος, με τη σειρά του, εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους καραμπινιέρους στο Παλέρμο της Σικελίας την περασμένη Δευτέρα.
Ο οδηγός του Μεσίνα Ντενάρο ονομάζεται Τζοβάνι Λούπινο, επισήμως ασχολείται με το εμπόριο ελιών και ελαιόλαδου, και κατά τη σύλληψή του στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι. Ερωτηθείς από τους ανακριτές, ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική ταυτότητα του αρχιμαφιόζου, κάτι που οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν αδύνατον.
Σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε, όταν ο Μεσίνα Ντενάρο κατάλαβε ότι οι καραμπινιέροι πλησίαζαν για να τον συλλάβουν, είπε στον οδηγό του: «τώρα τελείωσαν όλα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.