Η Ουγγαρία θα επικυρώσει την ένταξη της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ πριν την Τουρκία, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν κατά την διάρκεια ενημέρωσης.
Η Ουγγαρία και η Τουρκία είναι τα μόνα μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που δεν έχουν ακόμη εγκρίνει την ένταξη των δύο χωρών. Η ουγγρική κυβέρνηση έχει καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο στη βουλή αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί προς συζήτηση και ψηφοφορία.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!