Υεμένη: Στο πρόσωπο του 10χρονου Χασάν αποτυπώνεται η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο
Το αγοράκι πάσχει από οξύ υποσιτισμό και είναι μόνο ένα από τα εκατομμύρια θύματα της επισιτιστικής κρίσης στη χώρα του - Από την ανθρωπιστική βοήθεια εξαρτάται η ζωή του 80% του πληθυσμού, συμφωνα με τον ΟΗΕ
Ο Χασάν Ραζέμ είναι ένα δεκάχρονο παιδί που πάσχει από οξύ υποσιτισμό, κάτοικος της περιοχής Αμπς στη βορειοδυτική επαρχία Χατζά της Υεμένης.
Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε χθες, απεικονίζει ένα από τα εκατομμύρια θύματα της επισιτιστικής κρίσης που πλήττει τη χώρα εν μέσω του εμφυλίου πολέμου.
Τα δύο τρίτα των Υεμενιτών εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.
«Οι πολίτες στην Υεμένη βιώνουν τη χειρότερη και η μεγαλύτερη ανθρωπιστική καταστροφή στον κόσμο και αυτή η καταστροφή συνεχίζει να επιδεινώνεται», τονίζει ο ΟΗΕ, ενώ το «80% και πλέον του πληθυσμού έχει ανάγκη την ανθρωπιστική βοήθεια».
Επί επτά χρόνια μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και των ανταρτών Χούθι -τους οποίους στηρίζει το Ιράν- που έχει ωήσει τη χώρα στο χείλος του λιμού.
Εκατοντάδες χιλιάδες υπολογίζεται ότι έχουν πεθάνει και εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί σε αυτό που τα Ηνωμένα Έθνη αποκαλούν τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.