Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότερα από 300 σκυλιά πέθαναν από την πείνα σε καταφύγιο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότερα από 300 σκυλιά πέθαναν από την πείνα σε καταφύγιο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Από τα 485 σκυλιά που έμειναν στο καταφύγιο, μόνο 150 ήταν ακόμα ζωντανά όταν οι εθελοντές μπόρεσαν να επιστρέψουν μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων

pjimage__5_
Περισσότερα από 300 σκυλιά πέθαναν από την πείνα σε ένα ουκρανικό καταφύγιο ζώων αφού έμειναν εβδομάδες χωρίς φαγητό ή νερό λόγω συνεχών ρωσικών βομβαρδισμών , ανακοίνωσε την Τρίτη φιλοζωική οργάνωση.

Οι εθελοντές στο καταφύγιο στην Μποροντιάνκα αφού κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων έκαναν τη τραγική ανακάλυψη.

«Το καταφύγιο υπέστη πλήγμα στον πόλεμο, αλλά τα ζώα δεν σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς», ανέφερε η UAnimals διευκρινίζοντας πως τα σκυλιά « είχαν φρικτό θάνατο χωρίς φαγητό και νερό, κλεισμένα στα κελιά τους».

dogs2
dogs3


Πλάνα και εικόνες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη φιλοζωική οργάνωση έδειχναν τα πτώματα των σοβαρά υποσιτισμένων σκύλων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Κλείσιμο


Από τα 485 σκυλιά που έμειναν στο καταφύγιο, μόνο 150 ήταν ακόμα ζωντανά όταν οι εθελοντές μπόρεσαν να επιστρέψουν μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, ανέφερε η φιλανθρωπική οργάνωση.



Η πλειονότητα των διασωθέντων σκύλων εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας άγνωστος αριθμός πέθανε καθοδόν προς τις ιατρικές εγκαταστάσεις, πρόσθεσε η οργάνωση.








Ειδήσεις σήμερα

«Η συμβίωση με τον ιό δεν θα είναι εύκολη», λέει ο Πρασσάς - Τι θα γίνει με την 4η δόση

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Γιατί είναι «κόκκινο πανί» στις φυλακές, θα προαυλίζεται μόνη

Η «μουντή» καλημέρα στο συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για τις φρικαλεότητες στη Μπούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης