Διακόσιοι ενενήντα εννέα Ουκρανοί πρόσφυγες, εκ των οποίων 81 ανήλικοι, εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο (2/4/2022) στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναλυτικά, εισήλθαν 167 από τον Προμαχώνα, 21 από Ευζώνους και 70 από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθηκαν 31 και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 10. Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 16.730 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 5.117 ανήλικοι.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση