Τουρκία: «Τούρκος Νέρωνας» ο Ερντογάν, λέει εφημερίδα της αντιπολίτευσης
Έντονα και ποικιλότροπα σχολιάστηκε στα κοινωνικά δίκτυα της Τουρκίας, το χθεσινό πρωτοσέλιδο της αριστερής εφημερίδας BirGun, που καταφέρεται εναντίον του Τούρκου προέδρου - Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον ισχυρό άνδρα της Τουρκίας, σημειώνει η εφημερίδα
«Τούρκο Νέρωνα» αποκαλεί τον Ταγίπ Ερντογάν, η αντιπολιτευόμενη αριστερή εφημερίδα BirGun, προκαλώντας αίσθηση στην Τουρκία, την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των ελεγχόμενων φιλοκυβερνητικών ΜΜΕσυνεχίζουν να «σφυρίζουν» αδιάφορα, αποφεύγοντας κάθε αναφορά στα σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα που δημιουργεί στην τουρκική κοινωνίας, η συνεχιζόμενη κατρακύλα του εθνικού νομίσματος.
Το χθεσινό δημοσίευμα της BirGun υποστηρίζει πως ο Ερντογάν καταστρέφει την χώρα, «καίγοντάς τα όλα», εξαιτίας των προσωπικών του εμμονών και των ανέφικτων οικονομικών θεωριών και πειραματισμών. Η εφημερίδα σημειώνει πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον ισχυρό άνδρα της Τουρκίαςπου «φεύγει».
Το καυστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που δεν ανήκει σε κάποιον εκδοτικό όμιλο αλλά εκδίδεται από ομάδα ανεξάρτητων δημοσιογράφων και διανοουμένων, σχολιάστηκε έντονα και ποικιλότροπα στα κοινωνικά δίκτυα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί