Financial Times: Όταν ο Μπόρις Τζόνσον υποστήριζε με πάθος των επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα
Φωτογραφία με τον Βρετανό πρωθυπουργό και τη Μελίνα Μερκούρη από το 1986, παρουσιάζουν σε δημοσίευμά τους για την επίσκεψη Μητοτάκη στο Λονδίνο οι Financial Times
Θέμα στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης των Financial Times έγινε την Τρίτη η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο και η συνάντησή του με τον Μπόρις Τζόνσον, στη διάρκεια της οποίας τέθηκε το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του Μητσοτάκη για το θέμα, τις οποίες έκανε στους Financial Times μια μέρα πριν, ενώ ξεχωρίζει μια φωτογραφία από το 1986, η οποία παρουσιάζει την τότε υπουργό Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη να συνομιλεί με τον νεαρό Μπόρις Τζόνσον.
Παράλληλα, στο κείμενο που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία αναφέρεται πως «ο Τζόνσον έχει απορρίψει τα αιτήματα επιστροφής των μαρμάρων στην Ελλάδα, επιμένοντας πως "αποκτήθηκαν νόμιμα"». Ωστόσο, συνεχίζει το δημοσίευμα «σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, το 1986 η Μελίνα Μερκούρη, η τότε υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας και ένθερμη υποστηρικτής της επιστροφής των Μαρμάρων, είχε προσκληθεί από τον Τζόνσον στην Oxford Union για να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, σε μια περίοδο που κι εκείνος το υποστήριζε με πάθος».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.