Ο Τριντό τάσσεται υπέρ της επιβολής κυρώσεων στους Ταλιμπάν
«Στη συζήτησή μας με τους άλλους ηγέτες της G7 θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπουςστο Αφγανιστάν», τόνισε ο Καναδός πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, δήλωσε ότι θα ταχθεί υπέρ της επιβολής κυρώσεων στους Ταλιμπάν, παραμονή της διαδικτυακής συνόδου κορυφής της G7, που θα είναι αφιερωμένη στο Αφγανιστάν.
Ο Τριντό ρωτήθηκε αν θα στηρίξει την πρόταση της Βρετανίας, η οποία αναμένεται να ζητήσει να επιβληθούν κυρώσεις. «Ασφαλώς, εξετάζουμε (…) περισσότερες κυρώσεις», απάντησε. «Οι Ταλιμπάν θεωρούνται τρομοκρατική οντότητα στον Καναδά, αλλά θα συζητήσουμε με τους ομολόγους μας της G7 για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα», πρόσθεσε.
«Στη συζήτησή μας με τους άλλους ηγέτες της G7 θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπουςστο Αφγανιστάν», συνέχισε ο Καναδός πρωθυπουργός.
Ο Τριντό αρνήθηκε να διευκρινίσει αν τάσσεται υπέρ της συνέχισης της επιχείρησης εκκένωσης της Καμπούλ και πέραν της 31ης Αυγούστου, δηλαδή της ημερομηνίας που έχει ορίσει η αμερικανική κυβέρνηση για την οριστική αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.