Σε εμπρηστικό τόνο, η Βόρεια Κορέαανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιχείρησαν πρόσφατα να ξεκινήσουν επαφή μέσω πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με τηλεφωνικά μηνύματα, αλλά χαρακτήρισε αυτήν την προσπάθεια «φτηνό τέχνασμα» για να σπαταλήσουν χρόνο, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο KCNA.
Η Πιονγκγιάνγκ δεν θεωρεί αναγκαίο να απαντήσει ξανά σε αυτό το «τέχνασμα για χάσιμο χρόνου» και θα αγνοήσει τις προσπάθειες της Ουάσινγκτον για επαφή μέχρι να εγκαταλείψουν οι ΗΠΑ την εχθρική πολιτική τους, προσθέτει το πρακτορείο.
Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει εξάλλου ότι άκουσε μόνο μια «τρελή θεωρία» απειλών και πλήρους αποπυρηνικοποίησης από το «νέο καθεστώς» των ΗΠΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι «συνεχίζει να απειλεί με στρατιωτικές ασκήσεις και κυρώσεις».
Το πρακτορείο τόνισε ότι η Βόρεια Κορέα «θα απαντήσει στην ισχύ με ισχύ και στην καλή θέληση με καλή θέληση».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.