Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Δανία διαπιστώνει ότι όσοι προσβλήθηκαν με την πιο μεταδοτική, βρετανική παραλλαγή, διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να χρειαστούν νοσηλεία, ανακοίνωσε σήμερα το Serum Institute της Δανίας.
Από τους 2.155 ανθρώπους που μολύνθηκαν με την παραλλαγή Β117 του κορωνοϊού, οι 128 χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ένα ποσοστό κατά 64% υψηλότερο σε σύγκριση με ασθενείς που είχαν προσβληθεί από άλλες παραλλαγές.
Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει μια παρόμοια μελέτη που έγινε στη Βρετανία στις αρχές του μήνα.
Την περασμένη εβδομάδα η παραλλαγή Β117 έγινε η κυρίαρχη στη Δανία, αφού τα δύο τρίτα όλων των νέων μολύνσεων οφείλονται σ’ αυτήν.
Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα IB δίνει νέες επιλογές στους μαθητές - Πώς λειτουργεί και γιατί τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη με την 10χρονη και πλέον πιστοποιημένη εμπειρία με 100% επιτυχία των μαθητών της, ξεχωρίζουν στην εφαρμογή του.