Κινεζικό εμβόλιο: Πέντε εκατ. δόσεις του κινεζικού εμβολίου αγοράζει η Ουγγαρία
Λίγες ώρες αφότου έδωσε το πράσινο φως στο εμβόλιο της Sinopharm
Η Ουγγαρία συμφώνησε να αγοράσει 5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19της κινεζικής Sinopharm, έγινε γνωστό από τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Πέτερ Σιγιάρτο, με ανάρτησή του σήμερα στη σελίδα του στο Facebook.
Ο Σιγιάρτο ανέφερε πως τα εμβόλια θα παραδοθούν σε διάστημα 4 μηνών και με αυτά η Ουγγαρία θα μπορέσει να εμβολιάσει 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους, περίπου το 25% του πληθυσμού της, προχωρώντας ενδεχομένως προς τη χαλάρωση των περιορισμών του λοκντάουν που επέβαλε για να αναχαιτίσει τη διασπορά του νέου κορωνοϊού.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί