Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ως προς την πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας με την ΕΕ. «Είναι πολύ πιθανό να μην επιτύχουμε εμπορική συμφωνία με την ΕΕ», δήλωσε συγκεκριμένα ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.
Λίγες ημέρες μετά την την τηλεφωνική επικοινωνία του με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία συμφώνησε ότι διαφωνεί το Λονδίνο με τις Βρυξέλλες σε βασικά σημεία, ο Τζόνσον κάλεσε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στη Βρετανία να προετοιμαστούν καταλλήλως για αυτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι κατά την άποψή του αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τη χώρα.
Όπως είπε, η βρετανική πλευρά, έχει επιδείξει «απίστευτη» ευελιξία στις διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει να προσπαθεί για μια συμφωνία, αλλά αποκάλυψε ότι ζήτησε από τους υπουργούς του να κάνουν ετοιμασίες για μια σχέση στα πρότυπα της εμπορικής σχέσης της ΕΕ με την Αυστραλία, κάτι που στην ουσία θα συνιστά «no deal».
Ο Τζόνσον συμπλήρωσε ότι η συμφωνία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι «δεν είναι σωστή για το Ηνωμένο Βασίλειο».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.