Ο Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι δήλωσε σήμερα ότι θα έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές Δεκεμβρίου, αν ένα εμβόλιο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ενώ εκτεταμένος εμβολιασμός δε θα είναι πιθανό να γίνει μέχρι το 2021, αλλά αργότερα.
«Θα γνωρίζουμε αν το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Φάουτσι στο BBC.
«Όταν μιλάμε για τον εμβολιασμό ενός ουσιαστικού ποσοστού του πληθυσμού, ώστε να μπορείς να έχεις μία σημαντική επίδραση στη δυναμική του ξεσπάσματος [της πανδημίας], αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί μέχρι το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο του έτους [2021]» κατέληξε.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.