«Λυπηρή» χαρακτήρισε την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊούη στην Ευρώπη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, επισημαίνοντας ότι κυβερνήσεις θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν τα «τιμωρητικά» lockdown, την ώρα που πολλές χώρες καταγράφουν κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων της νόσου Covid-19.
Όπως προειδοποίησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάικ Ράιαν, μία ημέρα αφότου σημειώθηκε ρεκόρ ημερήσιων μολύνσεων, συνολικά 338.779, «αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε, και κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο και το δεχόμαστε, αλλά αυτό που θέλουμε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε είναι αυτά τα μαζικά λοκντάουν που είναι τόσο τιμωρητικά για τις κοινότητες, την κοινωνία και τους πάντες».
Ο Ράιαν χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός ότι αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αναλάβουν αποφασιστική δράση για να ανακόψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.
«Δεν υπάρχουν καινούριες απαντήσεις. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», είπε, προειδοποιώντας ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις μαζικές συναθροίσεις ανθρώπων.
Η Ευρώπη καταγράφει πλέον περισσότερα κρούσματα απ’ όσα η Ινδία, η Βραζιλία ή οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.