Οι εννέα στους δέκα ψηφοφόρους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και του Εθνικιστικού Κινήματος της Τουρκίας (MHP) τάσσονται υπέρ της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας.
Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε από το κόμμα τουΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΑΚΡ), και βρήκε, επίσης, θετικούς επτά στους δέκα ψηφοφόρους του κόμματος İYİ, καθώς και τέσσερις στους δέκα ψηφοφόρους του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).
Επιπλέον, πολλοί πολιτικοί από τα δύο πρώτα κόμματα εκδήλωσαν την άποψη πως στις 15 Ιουλίου που θα συμπληρωθούν τα τέσσερα χρόνια από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η πρώτη προσευχή στην Αγία Σοφία.
Σημειώνεται πως το Συμβούλιο της Επικρατείας της Τουρκίας αναμένεται να συνέλθει στις 2 Ιουλίου, προκειμένου να εξετάσει αίτημα ακύρωσης του προεδρικού διατάγματος, που μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε μουσείο το 1934.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.