Φωτογραφία: Η εκδίκηση της απατημένης - Δεν θα πιστέψετε τι έστειλε στον πρώην της

Φωτογραφία: Η εκδίκηση της απατημένης - Δεν θα πιστέψετε τι έστειλε στον πρώην της

Εκείνος την απάτησε κι εκείνη φρόντισε να του στείλει ένα... δώρο

china-onion
Μια πληγωμένη γυναίκα στην Κίνα τιμώρησε τον πρώην σύντροφό της για την απιστία του στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια «για να τον κάνει να κλάψει όσο έκλαψε εκείνη».

Η απατημένη Κινέζα, γνωστή με το επίθετο Ζάο, καταρρακώθηκε όταν την εγκατέλειψε ο σύντροφός της με τον οποίο διατηρούσε σχέση για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Μια φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, δείχνει τον φερόμενο ως άπιστο Κινέζο να κοιτάει με έκπληξη μια τεράστια στοίβα από σάκους με κρεμμύδια στο κατώφλι του.

china-onions


Η Ζάο φέρεται ότι έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην εραστής της δεν έχυσε ούτε δάκρυ μετά τον χωρισμό τους, ενώ η ίδια πέρασε τρεις ημέρες κλαίγοντας.

Παρήγγειλε λοιπόν έναν τόνο κόκκινα κρεμμύδια, τα οποία παραδόθηκαν στο κατώφλι του πρώην συντρόφου της μαζί με ένα σημείωμα που έλεγε: «Έκλαιγα επί τρεις ημέρες, τώρα είναι η σειρά σου».

Μάλιστα, ο διανομέας που μετέφερε τα κρεμμύδια, επειδή δεν κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον παραλήπτη τους, φέρεται ότι χρειάστηκε πάνω από τέσσερις ώρες για να μεταφέρει την παραγγελία μέχρι την πόρτα του.

Η απατημένη σύντροφος δήλωσε στον τοπικό Τύπο: «Εμαθα από τους φίλους μου ότι δεν ταράχτηκε αφού χωρίσαμε. Εγώ επί τρεις ημέρες ήμουν στο σπίτι και έκλαιγα. Ράγισε η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να σταλούν στο σπίτι του. 'Εχω χρήματα. Ήθελα να μάθει πως είναι η γεύση των δακρύων».

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση MRB: «Νταμπλ σκορ» σε πρόθεση ψήφου και καταλληλότητα για ΝΔ και Μητσοτάκη

Βίντεο: Μετανάστες στη Μόρια κλέβουν πρόβατα, τα σφάζουν και τα πωλούν σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία

Αγρίνιο: Μακρυχέρες ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης