GRECOTEL CORFU IMPERIAL: Η Αναγέννηση στην Πολυτέλεια

GRECOTEL CORFU IMPERIAL: Η Αναγέννηση στην Πολυτέλεια

Το ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα «τρίτης γενιάς», πλέον, της Grecotel, είναι εμπνευσμένο από τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, προσαρμοσμένες στο ιδιαίτερο τοπικό χρώμα, με το βλέμμα στραμμένο στο Ιόνιο και την Αδριατική. Ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός αναδεικνύει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του υψηλής αισθητικής συγκροτήματος.

corfu1

Sponsored Content

H χερσόνησος Κομμένο, κατάσπαρτη με αιωνόβια ελαιόδεντρα αποτελεί το πλέον μαγευτικό σημείο της Κέρκυρας, όπου το Grecotel Corfu Imperial με ιδιωτικό νησάκι, κεντρικό κτίριο, bungalows, σουίτες, Corfu βίλες και palazzi προσφέρει μια αξεπέραστη διαμονή, σε έναν χώρο που συνδυάζει την ιταλική κουλτούρα με την ελληνική φιλοξενία, πάνω στο πολιτισμικό μωσαϊκό του κοσμοπολίτικου νησιού.

Το Grecotel Corfu Imperial, ο ιστορικός πρώην Αστέρας, υπήρξε αγαπημένο θέρετρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και έχει φιλοξενήσει κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής και ευρωπαϊκής ιστορίας. Σήμερα αποτελεί επιλεγμένο μέρος διακοπών του διεθνούς jet set και των εστεμμένων παγκοσμίως.

Χτίζοντας πάνω στα γερά θεμέλια της Grecotel και δημιουργώντας μια νέα “ξενοδοχειακή επανάσταση”, το Grecotel Corfu Imperial με την ανακαίνιση-αναγέννησή του έχει κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Ήδη οι κριτικές και η διεθνής ανταπόκριση έχουν ξεπεράσει τις πιο ευοίωνες προσδοκίες. Και όλα αυτά γιατί η νέα μορφή του ξενοδοχείου έκανε την πραγματικότητα να ξεπεράσει τη φαντασία.

11-luxury-holidays-corfu-imperial-greece-20964


Κλείσιμο
Κρυμμένο μέσα σε μια όαση πρασίνου και ομορφιάς, στην ιδιωτική χερσόνησο του Κομμένου, το εμβληματικό Grecotel Corfu Imperial θα σας γοητεύσει με την αριστοκρατικότητα και την πολυτέλεια που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του. Η υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τα εντυπωσιακά κτήρια, συνθέτουν τον μαγικό κόσμο του ξεχωριστού και πολυβραβευμένου resort της Grecotel. Οι περιποιημένοι κήποι με τις λεμονιές και τα κυπαρίσσια – λες και ξεπήδησαν μέσα από ζωγραφικούς πίνακες της Ιταλικής Αναγέννησης, θα σας παρασύρουν σε ατελείωτους περιπάτους.

Αυτό το καλοκαίρι σας υποδεχόμαστε στα ανακαινισμένα πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα, στα νέα κομψά σαλόνια, στα εκλεπτυσμένα εστιατόρια & μπαρ και στα exclusive μπανγκαλόου που συμπληρώνουν τη συλλογή των αμέτρητων επιλογών για τη διαμονή σας.

04-seafront-resort-corfu-island-20965


“The Place”
Το Grecotel Corfu Imperial ανανοηματοδοτεί τη λέξη θέρετρο. Συνώνυμο της υψηλής αισθητικής, ενταγμένο μέσα στο απαράμιλλο φυσικό κάλλος της χερσονήσου του Κομμένου που λούζεται στα μαγευτικά νερά του Ιονίου, ενσαρκώνει τη σύγχρονη “Bella Vita” που όλοι ονειρευόμαστε και σηματοδοτεί έναν μοναδικό προορισμό.

Από το εντυπωσιακό lobby και τα πλακόστρωτα της promenade που οδηγούν στην κοσμοπολίτικη piazza, σημείο αναφοράς και συνάντησης, έως τα bungalows, τις βίλες, τις μεζονέτες και τα luxury palazzi, η κομψότητα και η πολυτέλεια συναντούν την ποιότητα και την ευχαρίστηση. Όλο το συγκρότημα είναι μια βόλτα αναψυχής σ’ ένα τοπίο που εναλλάσσονται αρμονικά η φύση, τα οικοδομήματα, που είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και οι άνθρωποι.

Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, αυθεντικά αντικείμενα, υφάσματα επώνυμων designers δημιουργούν το ιδανικό ντεκόρ προκαλώντας σε κάθε βήμα και κάθε γωνιά μια νέα ξεχωριστή εμπειρία. Δέος και οικειότητα περπατάνε χέρι χέρι κάνοντας το παλάτι, σπίτι. Η θέα στη θάλασσα από τις μεγάλες τζαμαρίες και από τις βεράντες με τα περίτεχνα κιγκλιδώματα και τα μπαλούστρα, μεταμορφώνει τους ονειροπόλους σε ταξιδευτές της γήινης απόλαυσης.

10-pontoon-corfu-imperial-holidays-20963


Υπέροχες νέες πισίνες στους κήπους -μια μεγαλύτερη και μια διακριτικά μικρότερη- με πέριξ υπέροχα σφυρήλατα κιόσκια. Το υγρό στοιχείο εισβάλλει και δημιουργεί νησίδες απόλαυσης που θέλγουν για χαλάρωση και ονειροπόληση.

Το ολοκαίνουριο καταπράσινο συγκρότημα “Il Boschetto”-το δασάκι-, ο παράδεισος των οικογενειακών διακοπών, έχει σχεδιαστεί με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού. Άνετες φωτεινές οικογενειακές σουίτες, φτιαγμένες από ακριβά υλικά, όπως μάρμαρο και ξύλο, με δύο ή τρεις κρεβατοκάμαρες, παρέχουν τις πιο σύγχρονες ανέσεις, για πραγματική χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Η αναγέννηση του Grecotel Corfu Imperial κατηύθυνε την αναβάθμιση του πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος LUX ME Daphnila Bay δημιουργώντας τον απόλυτο παγκόσμιο προορισμό διακοπών στη χερσόνησο της φιλοξενίας, Κομμένο, την πιο αριστοκρατική περιοχή της Κέρκυρας.

69-luxury-villas-corfu-island-26129


Ο κόσμος των γεύσεων
“Bella Vita”, όμως, σημαίνει πάνω απ' όλα καλό φαγητό. Στο Grecotel Corfu Imperial ό,τι κι αν δοκιμάσετε είναι εκπληκτικό. Πανδαισία αρωμάτων, εικόνων και γεύσεων από τα φαγητά, τα φρέσκα λαχανικά, τα φρούτα και τα εκλεκτά κρασιά. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, καθώς η Grecotel είναι ο πρωτοπόρος τουριστικός όμιλος που από τη δεκαετία του ’80 εισήγαγε τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα της περιοχής, όπου εδράζονται τα ξενοδοχεία της, στους πλούσιους μπουφέδες των εστιατορίων.

18-restaurants-bars-corfu-imperial-resort-22238


Νέος αέρας πνέει στο γαλλικό εστιατόριο Αρίστος, που έχει δανειστεί το όνομά του από τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, συνδυάζοντας μοντέρνα Γαλλική κουζίνας υψηλού γαστρονομικού επιπέδου με αρμονία, φινέτσα και εκφραστικότητα. Στην αρχοντική βεράντα του με το βλέμμα να ταξιδεύει στον κόλπο του Κομμένου απολαύστε εξαιρετικές a la carte gourmet επιλογές.

Το ριζικά ανακαινισμένο Mon Repos, το κεντρικό εστιατόριο του resort με Μεσογειακή κουζίνα, έχει κατακτήσει επάξια τη φήμη του ομώνυμου παλατιού στο νησί. Υπέροχοι χώροι που διακρίνονται από άνεση και χλιδή, μοναδική ατμόσφαιρα, βεράντες με εκπληκτική θέα σε δύο θάλασσες και βέβαια ο συγκλονιστικός μπουφές όπου ο σεφ και η μπριγκάντα του συντονίζουν με μαεστρία και συνέπεια τα γαστρονομικά concept του στο Grecotel Corfu Imperial.

34-palazzo-libro-doro-luxury-villa-corfu-imperial-resort-22287

Στο θρυλικό Grecotel Corfu Imperial  σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με τα ασημένια ελαιόδεντρα & εξωτικούς φοίνικες που κατεβαίνουν μέχρι την ακροθαλασσιά, τους ιδιωτικούς κολπίσκους με τη  απίστευτη θέα στο Ιόνιο, θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών  με ελευθερία και ασφάλεια  καθώς το ειδικά σχεδιασμένο Grecotel Stay Safe  πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας. 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Στην ιδιωτική Χερσόνησο του Κομμένο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στο “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel
ΠΡΩΙΝΟ Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων.
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Το διάσημο πρωινό της Grecotel και πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή 40 € ανά ενήλικα, Δωρεάν σε διαμονές των 7 διαν/σεων και άνω. Ισχύει περιορισμός 5 διαν/σεων και άνω για διαμονή σε Villas 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ  με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
Δωρεάν WIFI

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για  διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ADVANCE DEPOSIT* 
Επωφεληθείτε έως 15% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το 50% της διαμονής 
LONG STAY OFFER από τις καλύτερες του καλοκαιριού!
πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 ή
πληρώστε 8 νύχτες & μείνετε 10

Kομμένο Κέρκυρα
Corfuimperial.com
Join us on social @grecotel
Τ. 26610 88400

07-corfu-imperial-kommeno-peninsula-20956
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης