Βίντεο: Η στιγμή που ένα smartphone πιάνει φωτιά την ώρα που φορτίζει

smart-fire

Ένα κινητό τηλέφωνο γίνεται... καπνιστό την ώρα που βρίσκεται στην φόρτιση

Μία γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της στην κουζίνα για να φορτίσει. Μία κλασσική κίνηση που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα.

Μόνο που αυτή την φορά παραλίγο να υπάρξει τραυματισμός. Η συσκευή (σ.σ. ZTE phone) έπιασε φωτιά ξαφνικά και το κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς σαν να είχε μπει στον φούρνο!

«Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, ευτυχώς που δεν ήταν βράδυ και δεν κοιμόμουν. Τρομάζω για το τι θα είχε συμβεί, θα μπορούσε να πάρει φωτιά το σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η κάτοχος του κινητού.


Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Επικουρος

Δισεκατομμύρια συσκευές οι οποίες στριμώχνουν μέσα σε λίγα εκατοστά εκρηκτικά στοιχεία (μπαταρίες) λογικό είναι να υπάρχει ποσοστιαίες αστοχίες. Η apple παρόλο που φτιάχνεται (και αυτή) στην Κίνα έχει τεράστιο Quality Control τμήμα που εκτοξέυει το κόστος αλλά αποφευγει τε τοια περιστατικά. Οι φθηνές κινεζιές έχουν από μικρό εώς καθόλου τέτοιο τμήμα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mars_main

Η έρευνα που ανοίγει νέους διαδρόμους και προοπτικές στο σχέδιο μετοίκισης του «κόκκινου πλανήτη» - Μικρόβια και... σφουγγάρια μπορούν να διαβιώσουν στο -κατά τα άλλα- αφιλόξενο περιβάλλον του πλανήτη

57
IMG_20181016_140457

Η κινεζική εταιρεία Huawei παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα της που επιδιώκει να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης on-device και να αναρριχηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς των premium smartphones– Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση στο Λονδίνο 

18