Βίντεο: Η στιγμή που ένα smartphone πιάνει φωτιά την ώρα που φορτίζει

smart-fire

Ένα κινητό τηλέφωνο γίνεται... καπνιστό την ώρα που βρίσκεται στην φόρτιση

Μία γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της στην κουζίνα για να φορτίσει. Μία κλασσική κίνηση που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα.

Μόνο που αυτή την φορά παραλίγο να υπάρξει τραυματισμός. Η συσκευή (σ.σ. ZTE phone) έπιασε φωτιά ξαφνικά και το κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς σαν να είχε μπει στον φούρνο!

«Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, ευτυχώς που δεν ήταν βράδυ και δεν κοιμόμουν. Τρομάζω για το τι θα είχε συμβεί, θα μπορούσε να πάρει φωτιά το σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η κάτοχος του κινητού.


Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Επικουρος

Δισεκατομμύρια συσκευές οι οποίες στριμώχνουν μέσα σε λίγα εκατοστά εκρηκτικά στοιχεία (μπαταρίες) λογικό είναι να υπάρχει ποσοστιαίες αστοχίες. Η apple παρόλο που φτιάχνεται (και αυτή) στην Κίνα έχει τεράστιο Quality Control τμήμα που εκτοξέυει το κόστος αλλά αποφευγει τε τοια περιστατικά. Οι φθηνές κινεζιές έχουν από μικρό εώς καθόλου τέτοιο τμήμα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nasa_voyager

Το διαστημόπλοιο βγήκε από την προστατευτική γιγάντια «φυσαλίδα» σωματιδίων και μαγνητικών πεδίων που δημιουργεί ο Ήλιος γύρω από το ηλιακό μας σύστημα

moblie_arthro

Μελετώντας τον εγκέφαλο 4.500 παιδιών, οι Αμερικανοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, η καθημερινή χρήση «έξυπνης οθόνης» πάνω από επτά ώρες έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη λέπτυνση του εγκεφαλικού φλοιού, του εξωτερικού στρώματος  που επεξεργάζεται πληροφορίες από το περιβάλλον

1