Σύζυγοι δυτικών προαστίων ψάχνουν on line την περιπέτεια

Σύζυγοι δυτικών προαστίων ψάχνουν on line την περιπέτεια

Ποιες είναι οι πιο «ανήσυχες» περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με βάσει τα στοιχεία που άρπαξαν και δημοσίευσαν άγνωστοι χάκερ

Σύζυγοι δυτικών προαστίων ψάχνουν on line την περιπέτεια
Η διαρροή τεράστιου όγκου προσωπικών δεδομένων από το website της Ashley Madison έφερε σε αμηχανία πολλά εκατομμύρια παντρεμένους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ξαφνικά διευθύνσεις email, διάφορα δημογραφικά στοιχεία και άλλα που αφορούν στη συχνότητα σύνδεσης και την τοποθεσία βρέθηκαν εκτεθειμένα.

Οι χάκερ έβγαλαν σε δημόσια θέα το ποιος, πότε και από που ψάχνει on line για εξωσυζυγική σχέση, προκαλώντας πανικό! Με περισσότερα από 37 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, πρόκειται εξάλλου για την πιο ενεργή on line κοινότητα του είδους.

Η ισπανική εταιρεία λογισμικού Tecnilogica έφτιαξε πολύ γρήγορα τον παγκόσμιο διαδραστικό χάρτη της απιστίας, χρησιμοποιώντας ένα μέρος των δεδομένων. Αφαιρώντας προσωπικά στοιχεία, εστίασε στην πυκνότητα των χρηστών ανά πόλη και την αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όσο πιο κόκκινη είναι μια κουκκίδα τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των ανδρών στην περιοχή.
Κλείσιμο

Σκαλίζοντας τον χάρτη της απιστίας προκύπτει ότι στα μέρη μας και ειδικότερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου συγκεντρώνονται φυσιολογικά και οι περισσότεροι χρήστες, διαφαίνεται μια έντονη κινητικότητα στα δυτικά προάστια, ενώ γενικά όσο κινούμαστε προς τα βόρεια ή τα νότια, το ποσοστό των γυναικών που ψάχνουν on line την εξωσυζυγική περιπέτεια ανεβαίνει.

Περιστέρι, Αιγάλεω, Ίλιον και Μενίδι εμφανίζονται να έχουν πολλούς χρήστες, ενώ υψηλή (αναλογικά) συγκέντρωση υπάρχει επίσης σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Κερατσίνι –εξαιρουμένων της Αθήνας και του Πειραιά, που ως γενικές τοποθεσίες έχουν με τεράστια διαφορά τους περισσότερους εγγεγραμμένους.

Άλλες περιοχές με πολλούς άτακτους παντρεμένους, βάσει των στοιχείων που διέρρευσαν, είναι το Μαρούσι, ο Βύρωνας, ο Ζωγράφου, η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, ο Άγιος Δημήτριος και η Νέα Ιωνία, ακολουθώντας τη γενικότερη υψηλή πληθυσμιακή συγκέντρωση. 

Σε Εκάλη (13%), Ανάβυσσο (11%) και Ελευσίνα (11%) εντοπίζονται οι περισσότερες γυναίκες, με το ποσοστό τους να αγγίζει διψήφιο νούμερο σε Νέα Ερυθραία, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Άλιμο, Βούλα, Λούτσα και Ρέντη.

Στη Θεσσαλονίκη και με βάσει τον χάρτη της απιστίας, οι πιο δραστήριες περιοχές είναι η Καλαμαριά και ο Εύοσμος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης