Η Apple είπε “όχι” στην ταινία για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν
Η Sony Pictures ήθελε την online διάθεσή της και μέσω του iTunes
Συνομιλίες με την Apple προσπάθησε να ξεκινήσει η Sony Pictures, σχετικά με το ενδεχόμενο online διανομής της πολύ-αναμενόμενης ταινίας «The Interview» και μέσω του iTunes, αναφέρουν οι New York Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple δεν έδειξε ενδιαφέρον για την προσφορά, ενώ παραμένει ασαφές αν κάποια on-demand υπηρεσία παροχής περιεχομένου θα προβάλει την ταινία, η οποία βγαίνει τελικά σε τουλάχιστον 200 κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ ανήμερα των Χριστουγέννων.
Η ταινία είναι μια παρωδία που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας για τη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν και εικάζεται ότι προκάλεσε την επίθεση χάκερ στα συστήματα υπολογιστών του κινηματογραφικού στούντιο.
Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.