Κυβερνοεπίθεση σε 280 εκατ. επισκέπτες του Yahoo.com;
Μπορεί να έχουν πέσει θύματα κακόβουλου λογισμικού από τους διαφημιστικούς server της Yahoo
Δύο εταιρείες που ειδικεύονται στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο προειδοποιούν ότι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του Yahoo.com μπορεί να έχουν πέσει θύματα κακόβουλου λογισμικού από τους διαφημιστικούς server της Yahoo.
Όπως αναφέρει η Washington Post, το blog post Fox-IT, με έδρα την Ολλανδία, έγραψε την Παρασκευή ότι έχει «εντοπιστεί και διερευνηθεί η μόλυνση των πελατών του μετά την επίσκεψη του yahoo.com».
Ορισμένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στους επισκέπτες της Yahoo -οι οποίες εξυπηρετούνται από ads.yahoo.com- ήταν κακόβουλο λογισμικό, ανέφερε η εταιρεία.
Και ο Mark Λόμαν, ερευνητής ασφαλείας που ανέπτυξε το anti-malware λογισμικό Hitman Pro, επιβεβαίωσε το ζήτημα στο Twitter.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.