Ολυμπιακός: Στο χειρουργείο ο Σουντανί - Εκτός δράσης για έξι μήνες
Ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος σύμφωνα με τη διάγνωση - Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Σουντανί κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, στις οποίες είχε 7 γκολ
Επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τα δυσάρεστα για τον Χιλάλ Σουντανί. Ο 32χρονος φορ διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος και θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Ο άτυχος άσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Σουντανί κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, στις οποίες είχε 7 γκολ (δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελ Αραμπί) και 5 ασίστ.
Στο μεταξύ, η προετοιμασία για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Λαμία την Τετάρτη (18:00) άρχισε με πρόβλημα. Ο Μπρούνο Γκασπάρ αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μπρούνο ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών