Παναθηναϊκός: Έτοιμοι και στη διάθεση του Δώνη οι Μακέντα και Μπεκ
Μετά από δύο εβδομάδες, ο Κίκο Μακέντα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση, προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με την Λάρισα, έτοιμος και ο Μπεκ
Πανέτοιμος μετά από καιρό ο Κίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ενοχλήσεις στην μέση, ξεκουράστηκε το τελευταίο διάστημα, δεν έπαιξε στο Περιστέρι και σήμερα μπήκε κανονικά στην προπόνηση χωρίς να νιώσει παραμικρό.
Θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα. Διαθέσιμος και ο Ούφε Μπεκ που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Όσοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα στο Περιστέρι, έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.