Μαρτίνς: Συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας
Ο Πέδρο Μαρτίνς με ποστάρισμά του στα social media έδωσε το στίγμα για την συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού και την δουλειά που γίνεται αυτό το διάστημα
Η διακοπή του πρωταθλήματος παραδοσιακά αποτελεί ευκαιρία για ανασύνταξη των ομάδων του πρωταθλήματος. Έτσι και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα ιδιαιτέρως γεμάτο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το ποστ του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού:
«Κατά την διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.