Μετά τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την πρωτιά στο άλμα επί κοντώ, δίνοντας το δεύτερο «12άρι» στην Ελλάδα, κατά την 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, που διεξάγεται στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας.
Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, ξεκίνησε από τα 4.56, που πέρασε με την πρώτη και αμέσως εξασφάλισε την πρωτιά, στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 4.70, ενώ απέτυχε να περάσει τα 4.80. Στην δεύτερη θέση έμεινε η Ουκρανή Μαρίνα Κιλπίκο με 4.56.
Στο τριπλούν γυναικών η Βούλα Παπαχρήστου στέφθηκε νικήτρια με άλμα στα 14,48 μ. (1,8) σε έναν αγώνα όπου είχε δύο μεγάλα άκυρα άλματα.
Η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε το 14,48 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, στο ένα και μοναδικό έγκυρο άλμα της, αφού στις άλλες προσπάθειες κυνήγησε να πάει μακρύτερα από το φετινό της 14,51 μ., ωστόσο ήταν άκυρη.
Νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε νικητής στο μήκος με 8,30 μ. (1,8). Ο Έλληνας άλτης ξεκίνησε τον αγώνα με προσπάθεια στα 7,00 μ., αποτέλεσμα άλματος που δεν ολοκλήρωσε, συνέχισε με άκυρο και στην τρίτη προσπάθεια δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την πίεση που είναι δημιουργηθεί, καθώς στην πραγματικότητα είχε μόλις μία ευκαιρία να μπει στην τετράδα και να εκτελέσει και το τέταρτο άλμα του, αφού έκανε 8,30 μ. και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.