Αρνητικός ο Βασιλειάδης για συνάντηση με την Super League

Αρνητικός ο Βασιλειάδης για συνάντηση με την Super League

Πηγές από το Υφυπουργείο και κοντά στον Γιώργο Βασιλειάδη επισημαίνουν ότι δεν συντρέχει λόγος για να υπάρξει συνάντηση με την Λίγκα για την αναδιάρθρωση και πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από το καλοκαίρι - Τι διαρρέεται από την Λίγκα για την Super League 2

4737426
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν από την πλευρά του Υφυπουργείου ο Βασιλειάδης δεν προτίθεται να κάνει νέα κουβέντα επί του θέματος της αναδιάρθρωσης με την Super League.

Αυτό διαρρέεται και προκύπτει από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και επισημαίνεται πως οι όποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή από την Λίγκα και κυρίως από το προεδρείο της προκύπτει ότι ως ατζέντα στην συνάντηση θα έχουν το ζήτημα της τροπολογίας για την Super League 2 και το τι θα συμβεί και πως θέλουν γενικότερα να συζητήσουν τα ζητήματα του ποδοσφαίρο.

Σχετικά με το θέμα του εγγράφου που περιμένει ο Γιώργος Βασιλειάδης από την ΕΠΟ τονίζεται από την Super League ότι εφόσον υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και το τι αποφάνθηκε το Διαιτητικό δεν πρέπει να υφίσταται πρόβλημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης