Στην Αθήνα ο Πιενγκμπονσάντ για τον Παναθηναϊκό!

Στην Αθήνα ο Πιενγκμπονσάντ για τον Παναθηναϊκό!

O Παϊρό Πιενγκμπονσάντ έφτασε στην Ελλάδα για τις κρίσιμες επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός! - Απέφυγε τους δημοσιογράφους ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, βγαίνοντας από άλλη έξοδο του αεροδρομίου

Pairoj
Ο Παϊρό Πιενγκμπονσάντ πάτησε Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής με πτήση από το Λονδίνο που προσγειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που εκπροσωπεί το fund της «Panasia», θα έχει κρίσιμη συνάντηση το Σάβββατο με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Πιενγκμπονσάντ... φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου, καθώς δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με τους δημιοσιογράφους και τις κάμερες που τον περίμεναν για μία δήλωση. Αυτή ήταν και η εξήγηση που έδωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο νομικός του εκπρόσωπος.

Τα σπουδαία, λοιπόν, πηγαίνουν για αύριο, όταν και θα γνωρίζουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό το αν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές για τα χρέη της ΠΑΕ και το ποσό που είναι διατεθειμένος να καλύψει ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».
Πηγή:www.gazetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης