Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ!
Η Ελλάδα θα μπει στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου ως ανίσχυρη κι ελπίζει σε μια κλήρωση για τα μπαράζ του Νοεμβρίου
UPD:
Αυτήν την φορά δεν υπήρξε ποδοσφαιρική... αυτοκτονία όπως πριν από περίπου ένα μήνα όταν η Εθνική μας δεν μπόρεσε να νικήσει την Εσθονία. Το έκανε κόντρα στο πολύ αδύναμο Γιβραλτάρ και «κλείδωσε» την δεύτερη θέση στον όμιλό της συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς.
Η Ελλάδα γνώριζε από την Κυριακή πως εάν νικούσε το Γιβραλτάρ θα ήταν και στις καλύτερες δεύτερες όπερ κι εγένετο. Πλέον οι διεθνείς μας περιμένουν την κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου που θα γίνει στην Ζυρίχη της Ελβετίας (15:00).
Εκεί όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι οκτώ καλύτερες θα χωριστούν σε ισχυρές κι ανίσχυρες με βάση το FIFA ranking το οποίο θ' ανανεωθεί στις 16 Οκτωβρίου.
Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 9-10-11 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 12-13-14 του ίδιου μήνα.
Χειρότερη δεύτερη στα προκριματικά ήταν η Σλοβακία η οποία με τους 12 βαθμούς (στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων) αποκλείεται από την συνέχεια των μπαράζ. Πηγή:www.gazzetta.gr