ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

Με ανακοίνωση της η Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά χαρακτηρίζει λανθασμένη και ανεύθυνη την απόφαση του διαιτητή Παππά

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για 2-3 άφρονες οπαδούς, που έριξαν τις φωτοβολίδες και τον διαιτητή Παππά που «λειτούργησε κατά παράβαση των κανονισμών»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κλείσιμο
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας. 

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης