Ελεύθερος ο Σισέ μετά από 12 ώρες - Το «δηλητηριώδες» tweet της Τζουντ

Ελεύθερος ο Σισέ μετά από 12 ώρες - Το «δηλητηριώδες» tweet της Τζουντ

Με νέα ανάρτηση στο Twitter η Τζουντ «την είπε» κανονικά στον πρώην άντρα της εκμεταλλευόμενη την εμπλοκή του Τζιμπρίλ στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά - Τι απάντησε ο Σισέ όταν απελευθερώθηκε

Ελεύθερος ο Σισέ μετά από 12 ώρες - Το «δηλητηριώδες» tweet της Τζουντ
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Σισέ θα έφευγε ελεύθερος όταν έδινε «επαρκείς εξηγήσεις», για την υπόθεση εκβιασμού στην οποία εμπλέκεται και η οποία ειχε ως θύμα έναν άλλο Γάλλο ποδοσφαιριστή, τον Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ, με τον Γάλλο να συμπληρώνει αισίως 12 ώρες υπό κράτηση.

Από την πλευρά της, δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερη στιγμή για να χτυπήσει τον πρώην άντρα της, η Τζουντ Σισέ, γράφοντας ακόμα ένα κεφάλαιο στο σήριαλ βολών μίσους και δηλητηρίου που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες.

Κλείσιμο
Η κόντρα των δυο τους, ξεκίνησε όταν ο Γάλλος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, δέχτηκε τα πυρά της Τζουντ σε εκπομπή του Channel 5, για το γεγονός πως έχει εγκαταλείψει τα παιδιά τους. Ο Σισέ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να απαντήσει, βγάζοντας μια φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο χρησιμοποιώντας τη λεζάντα: «μετά από τέσσερα χρόνια συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου;»



Ο Τζιμπρίλ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγο αργότερα, έκανε και νέα επίθεση στην πρώην γυναίκα του χαρακτηρίζοντας «ντροπή» το γεγονός πως προέβαλλε δημοσίως το θέμα των παιδιών τους στην τηλεόραση:




Φυσικά η Τζουντ, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, για να ρίξει τα βέλη της εναντίον του Σισέ, σε μια προσπάθεια να πάρει το αίμα της πίσω. Στο άκουσμα λοιπόν της σύλληψης του πρώην άντρα της για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, η Τζουντ έκανε μια ανάρτηση στο Twitter η οποία ξεχείλιζε από ειρωνεία και κακία. «Κάποιος βιάστηκε να αποκαλέσει τον άλλο "ντροπή". Καλύτερα κάποιος να έχει τα χέρια του καθαρά πριν πετάξει τη λάσπη»» ήταν τα λόγια της:




Ο Τζιμπρίλ Σισέ αφέθηκε τελικά ελεύθερος, μετά από περίπου δώδεκα ώρες κράτησης από τις γαλλικές Αρχές. Οι εκπρόσωποι της γαλλικής αστυνομίας έκαναν γνωστή την εξέλιξη αυτή με σχετική ανακοίνωση τους. 

Παρά το γεγονός ότι δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, επέλεξε αργότερα να πάρει θέση με ένα τιτιβισμά του.  «Πολλή κριτική, πολύ λίγοι γνωρίζουν. Η αλήθεια είναι αθόρυβη και οι ζηλιάρηδες σαλιαρίζουν» λέει στη φωτογραφία του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης