Κώστας Τσάνας: «Πίκρα και υπερηφάνια»

Κώστας Τσάνας: «Πίκρα και υπερηφάνια»

Πικραμένος για την ήττα της Ελλάδας στον τελικό με την Ισπανία, αλλά και παράλληλα περήφανος για όσα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Κύπελλο Ελλάδας: Τα Τρίκαλα πέταξαν έξω τον Ηρακλή (1-0)
Κώστας Τσάνας: «Πίκρα και υπερηφάνια»
Πικραμένος για την ήττα της Ελλάδας στον τελικό με την Ισπανία, αλλά και παράλληλα περήφανος για όσα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο τεχνικών και των διεθνών μας μετά το φινάλε του Euro U-19.

Κώστας Τσάνας: "Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο να γίνεις πρωταθλητής Ευρώπης φυσικά υπάρχει η πίκρα μετά την ήττα. Ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα από τα προκριματικά μέχρι και τα παιχνίδια του τελικού τουρνουά και πραγματικά πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσπαθήσαμε, όμως δεν είχαμε τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν πιέσαμε όπως θα θέλαμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε το γκολ στο κρίσιμότερο σημείο του ματς και δυστυχώς στη συνέχεια δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Παίζαμε απέναντι σε μια καταπλητική ομάδα, αλλά κι εμείς ήμασταν ένας άξιος αντίπαλος. Αυτό που κρατάω είναι τα όμορφα συναισθήματα που ένιωσα τόσον καιρό δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς".

Κλείσιμο
Ζουλέν Λοπετέγι
: "Το σημερινό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι συκγριτικά με την πρεμιέρα. Το σημερινό ήταν ο τελικός. Σ’ έναν τελικό δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι ενός τουρνουά. Η Ελλάδα έπαιξε καταπληκτικά με συναίσθημα. Είναι μια καλή ομάδα, με μεγάλη ψυχή και έναν φανταστικό προπονητή. Όπως το περιμέναμε ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε σ’ ένα κρίσιμο σημείο και να καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Νομίζω πως σήμετα καταφέραμε να παράγουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό θέαμα".

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης