«Υπέγραψε την καταδίκη του» – Η Κραϊόβα «τελειώνει» τον παίκτη που έκανε το πέναλτι στον Βίντα! (video)
Μία από τις δυσκολότερες στιγμές, ίσως την πιο δύσκολη, της ιστορίας της βιώνει η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, μετά τον δραματικό αποκλεισμό της από την ΑΕΚ στο Conference League
Κυρίως, για τον τρόπο που προήλθε η ήττα με 3-2 από την Ένωση!
Σε παρόμοιεες περιπτώσεις χρειάζεται να περάσουν μέρες για ν’ αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους, που συνήθως δεν είναι ένας! Ωστόσο, οι Ρουμάνοι έσρευσαν αμέσως να αποδώσουν ένα μεγάλο μερίδιο του αποκλεισμού σ΄ έναν παίκτη, που όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «GSP.RO»… «υπέγραψε την “καταδίκη” του στην καταστροφή της Αθήνας»!
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.