Σε ρυθμούς επανέναρξης ξεκινάει να μπαίνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με το παιχνίδι της Κυριακής (23/11, 19:00 – Γήπεδο Τούμπας) κόντρα στην Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, να μπαίνει στο προσκήνιο.
Μετά το ρεπό της Κυριακής (16/11) οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό διπλό. Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ οι Μαντί Καμαρά και Γιάννης Κωνσταντέλιας έκαναν θεραπεία.
Την Τρίτη (18/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»